Pro ruční broušení kuchyňských nožů bych potřeboval vědět který kámen objednat- jakou zrnitost a potažmo typové označení. Základní a finální pro běžný materiál a nerez. Děkuji
Vážený zákazníku,
je spousta možností, nejčastejí zákazníci berou toto:
délka kamene 200mm, máme i 150mm, zrno 150/320, toto pro základní nabroušení stačí
https://www.prodejbrusiva.cz/kamen-dvouzrnny-50x25x200-49c150320n7v-386844-tyrolit?q=64136-0577
nebo lepší provedení, zrno 120/400 a následně zrno 1200
https://www.prodejbrusiva.cz/kamen-dvouzrnny-50x25x150-c120400-644-tyrolit?q=64136-05
https://www.prodejbrusiva.cz/kamen-obdelnikovy-50x25x150-89a1200-28467-tyrolit?q=64551-0355
Můžete použít i menší rozměr jak jste našel ale na tom se Vám nože nebudou dělat moc dobře.
S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu