Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Jaký brusný kotouč na broušení žlábku u soustružnických nožů a SK plátkem.

Jedná se mi o velmi jemný výbrus žlábku v SK plátku pro odvod "špony" z nože. Používám 49C, ale asi mám hrubý (již není vidět označení) a hrozně rychle se opotřebovává hrana pro vybroušení žlábku. Musím srovnávat tak 4 x na jeden nůž. Kotouč bude za chvíli svou velikostí k nepoužití. Jde o suché broušení. Můžete mi poradit, jaký kotouč s jakou zrnitostí použít ? Děkuji.

Vážený zákazníku,

nepíšete jaký rozměr kotouče používáte a proto je všeobecně:

- pro jemné broušení bych doporučil zrno 100 a vyšší

- tvrdost kotouče pro delší životnost L a vyšší


S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu

Potřebujete poradit?

464 649 336
Po - Pá: 8:00 až 17:00 prodejna
Přidat dotaz do poradny
*
*
*